Tofu-linssisalaatti

Keitä n. 1 dl linssejä.

Paista kuutioitu tofu seesamiöljyssä ja lisää paiston loppuvaiheessa teelusikallinen soijakastiketta mausteeksi.

Lisää paloiteltu paprika ja paista vielä hetki.

Revi lollo rosso salaattiastiaan, lisää karpalot, cashew-pähkinät, keitetyt linssit ja paistetut tofut + paprika.

Tee salaatinkastike (öljy, viinietikka, yrtit, suola, sokeri) ja kaada kulhoon muiden ainesten joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Cashewpähkinä 1.6g9kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Kuivattu karpalo (Monarch), annos 20g3.9g13kcal0g3.1g0.1g0.2g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tofu, maustamaton (Alpro soya), annos 125g27g29kcal2.8g0.3g1.8g0.2g
Seesamiöljy, Amoy0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Keitetyt linssit (Go green), annos 100g10g12kcal0.9g2.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g138kcal8.2g12.6g5.8g3g
Valittu annoskoko58g69kcal4.1g6.3g2.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna29g34kcal2.1g3.2g1.5g0.8g
Arvot/100g100g120kcal7.1g11g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346735