Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.5kcal0g0.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Mustikka metsä- 21g9kcal0.1g1.3g0.1g0.7g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g31kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Kaurahiutale 3.7g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 11g56kcal0.1g0.1g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g295kcal4.6g34g14.8g2.8g
Valittu annoskoko58g148kcal2.3g17g7.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna29g74kcal1.2g8.5g3.7g0.7g
Arvot/100g100g257kcal4g29.6g12.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306