Lasagne

Jauhelihakastike:
Ruskista jauheliha, lisää sipuli kuutiot ja suikaloitu porkkana.

Lisää hetken päästä pastkastikkeet, 2tl oreganoa ja 1/2tl mustapippuria.

Kiehauta ja anna hautua kannen alla.

Lisää myöhemmin paprika kuutiot ja salsa.

Juustokastike:
Sulata rasva kattilan pohjalla ja sekoita siihen vehnäjauhot.

Lisää sitten puolet maidosta ja sekoita.

Kuumenna ja lisää loput maidosta.

Keitä pari min, lisää 1/2tl suolaa ja ripaus mustapippuria ja raastettu juusto.

200'C 30-60min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Jennyfer
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)7g17kcal1.2g0g1.4g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti-valkosipuli pastakastike (Pirkka)6.8g4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Tomaatti-basilika-pastakastike (Pirkka), annos 390g6.8g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Banderos chunky salsa, annos 300g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 70%, keiju laktoositon 0.9g5.4kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 18g8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1.8g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 0.9g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Pinaattilasagnelevyt (Pirkka), annos 500g7g25kcal0.9g4.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g155kcal7.2g15.6g7g0.4g
Valittu annoskoko58g78kcal3.6g7.8g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g39kcal1.8g3.9g1.8g0.1g
Arvot/100g100g135kcal6.3g13.6g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151255