Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g11g12kcal2.3g0g0.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g7g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g16g3.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Keräkaali, 100g23g5.5kcal0.3g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g58kcal5.8g3.2g1.8g1.6g
Valittu annoskoko57g29kcal2.9g1.6g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g15kcal1.5g0.8g0.5g0.4g
Arvot/100g100g51kcal5.1g2.8g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856