Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 18g40kcal3.3g0g3g0g
Sipuli 6.6g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g94kcal7.2g2.4g6g1.2g
Valittu annoskoko58g47kcal3.6g1.2g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal1.8g0.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g81kcal6.3g2.1g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704