Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)16g55kcal2.1g10.2g0.5g0.5g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 14g6kcal0.5g0.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl5.4g7.2kcal0.7g0g0.5g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)2.8g10kcal0.6g0g0.8g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli, annos 20g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Ketsuppi, Pirkka0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g241kcal14.4g22.6g9.8g1g
Valittu annoskoko57g120kcal7.2g11.3g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g60kcal3.6g5.7g2.5g0.3g
Arvot/100g100g210kcal12.5g19.7g8.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355158