Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.7g13kcal1.5g0g0.8g0g
Kaali, valkokaali26g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g40kcal3.6g2.2g2g1.2g
Valittu annoskoko58g20kcal1.8g1.1g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g10kcal0.9g0.6g0.5g0.3g
Arvot/100g100g34kcal3.1g1.9g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387271