Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti28g31kcal6.2g0g0.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 4.7g3.3kcal0g0g0g0g
Rusina 0.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow6.2g11kcal0g0.4g1.1g0g
Ohrakas ohratärkkelys0.9g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g122kcal12.6g3.6g5.6g0.4g
Valittu annoskoko57g61kcal6.3g1.8g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal3.2g0.9g1.4g0.1g
Arvot/100g100g106kcal11g3.1g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355