Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g8.1g22kcal2.4g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g3.8g13kcal0.5g2.5g0g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Sinappi 0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Ketsuppi, euro shopper0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa9g12kcal1.7g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g159kcal11.8g11.4g7g0.8g
Valittu annoskoko58g80kcal5.9g5.7g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g40kcal3g2.9g1.8g0.2g
Arvot/100g100g138kcal10.3g9.9g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339826