Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g16g3.1kcal0.3g0.3g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow16g3.1kcal0.5g0.3g0g0.4g
Kesäkurpitsa6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto4.4g15kcal1.2g0g1.1g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g13g15kcal0.3g0.6g1.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g91kcal5.8g2.8g6.2g0.8g
Valittu annoskoko58g46kcal2.9g1.4g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal1.5g0.7g1.6g0.2g
Arvot/100g100g79kcal5g2.4g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207