Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 28g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g17g18kcal4g0g0.2g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml7g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g5.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g108kcal9.4g9g3.6g0.6g
Valittu annoskoko58g54kcal4.7g4.5g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g27kcal2.4g2.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g93kcal8.2g7.8g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046