Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 4.9g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 6.2g5kcal0.1g1g0g0.2g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 21g25kcal3g0g1.4g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g4.5g14kcal0.7g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g101kcal7.8g3.2g5.8g1g
Valittu annoskoko58g50kcal3.9g1.6g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g25kcal2g0.8g1.5g0.3g
Arvot/100g100g87kcal6.8g2.8g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938