Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g11g19kcal2.3g0g1.1g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 14g6kcal0.5g0.7g0.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima4.9g19kcal1.4g0g1.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g185kcal10.2g11.8g10.6g0.6g
Valittu annoskoko58g93kcal5.1g5.9g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g46kcal2.6g3g2.7g0.2g
Arvot/100g100g160kcal8.8g10.2g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594