Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 23g18kcal0.4g3.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g73kcal4.8g8g2g0.6g
Valittu annoskoko58g37kcal2.4g4g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal1.2g2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.2g6.9g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073