Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%13g31kcal1.9g0.4g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g1.4g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g87kcal4.6g3.6g6g0.8g
Valittu annoskoko58g43kcal2.3g1.8g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal1.2g0.9g1.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal4g3.1g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175