Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 44g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Sokeri12g47kcal0g11.7g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g124kcal0.6g28.2g0g1.2g
Valittu annoskoko58g62kcal0.3g14.1g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal0.2g7.1g0g0.3g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.4g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183878