CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 10g33kcal1.1g6.1g0.2g1g
Kauralese 1g3.5kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Arla Apetina Feta 3%7.3g8kcal1.3g0.1g0.2g0g
Paprika vihreä 3.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 5.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska 7.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Pinaatti 1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti 5.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 5.5g13kcal1.2g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g164kcal7.8g16g6.6g3.2g
Valittu annoskoko58g82kcal3.9g8g3.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal2g4g1.7g0.8g
Arvot/100g100g141kcal6.7g13.8g5.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334327