Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu7.2g9kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 10g42kcal0g10.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen6g43kcal0g0g4.8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g3g22kcal0g0g2.4g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g3g7.5kcal0.4g0.1g0.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g375kcal4.4g49.6g17.2g1.2g
Valittu annoskoko58g188kcal2.2g24.8g8.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g94kcal1.1g12.4g4.3g0.3g
Arvot/100g100g326kcal3.8g43.1g15g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081