Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali27g5.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa7.6g23kcal1.8g0g1.8g0g
Smetana3.3g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g141kcal9g3.8g10.4g1.4g
Valittu annoskoko58g71kcal4.5g1.9g5.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g35kcal2.3g1g2.6g0.4g
Arvot/100g100g122kcal7.8g3.3g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799