Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 31g20kcal0.9g1.5g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g11g39kcal0.4g9.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g180kcal5.4g22.6g7.4g0.6g
Valittu annoskoko58g90kcal2.7g11.3g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g45kcal1.4g5.7g1.9g0.2g
Arvot/100g100g155kcal4.7g19.5g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300