Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g16g58kcal0.7g4.8g3.9g0.6g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja16g12kcal2.6g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana115g162kcal8.4g9.8g9.6g1.2g
Valittu annoskoko58g81kcal4.2g4.9g4.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g41kcal2.1g2.5g2.4g0.3g
Arvot/100g100g141kcal7.3g8.5g8.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674