Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)12g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g6.2g1.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 13g12kcal0.4g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g92kcal6.4g9g3.2g1.2g
Valittu annoskoko58g46kcal3.2g4.5g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g23kcal1.6g2.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g80kcal5.5g7.8g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185