Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 22g12kcal0.3g2.9g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g7.8g28kcal2.2g0.2g2.1g0g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g188kcal11.4g6.4g13.2g0.4g
Valittu annoskoko58g94kcal5.7g3.2g6.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g47kcal2.9g1.6g3.3g0.1g
Arvot/100g100g163kcal9.9g5.5g11.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023