Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.3g7kcal0.2g1.3g0g0.3g
Kaurahiutale 1.7g6.2kcal0.2g1g0.1g0.2g
Auringonkukansiemen 6.3g37kcal1.4g0.8g3.1g0.4g
Siirappi 1.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g245kcal7.6g33g8.2g3g
Valittu annoskoko58g122kcal3.8g16.5g4.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna29g61kcal1.9g8.3g2.1g0.8g
Arvot/100g100g211kcal6.6g28.4g7.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453