Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g20g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2g6.8kcal0.1g1.5g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.9g1.7kcal0.3g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g97kcal6.6g4.4g5.4g1g
Valittu annoskoko58g48kcal3.3g2.2g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g24kcal1.7g1.1g1.4g0.3g
Arvot/100g100g83kcal5.7g3.8g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135