Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g16g19kcal3g0g0.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tomaattimurska 31g9kcal0.2g1.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g87kcal6.8g5g4.2g1.4g
Valittu annoskoko58g43kcal3.4g2.5g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal1.7g1.3g1.1g0.4g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.3g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070