Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 13g4.8kcal0g1g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g48kcal1g6g1.8g1g
Valittu annoskoko58g24kcal0.5g3g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g12kcal0.3g1.5g0.5g0.3g
Arvot/100g100g42kcal0.9g5.2g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548