Bataatti-soija-jauhelihalaatikko

Kiehauta 2,5dl vettä ja imeytä soijarouhe veteen.

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli öljyssä pannulla, lisää imeytettysoijarouhe sekaan ja mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-soija-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle)
ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu, paista vielä 20 - 30 min.
Uunista otettua anna vetäytyä hetki

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Elemerger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 25g20kcal0.4g4.2g0g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Soijarouhe, tumma, 30g3.9g13kcal2g1.2g0g0.2g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli, paistettu 0.8g0.8kcal0g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.3g1.9kcal0.3g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.6g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 5.2g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g123kcal10.8g12g2.8g1.8g
Valittu annoskoko58g62kcal5.4g6g1.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g31kcal2.7g3g0.7g0.5g
Arvot/100g100g106kcal9.3g10.3g2.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334331