Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 23g6.9kcal0.1g1.2g0g0.4g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.3kcal0g0g0.2g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 23g16kcal3.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g104kcal7.2g3g6.4g1g
Valittu annoskoko58g52kcal3.6g1.5g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g26kcal1.8g0.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g90kcal6.2g2.6g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228