Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 7g38kcal0g0g4.2g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.2g14kcal0g3.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 13g5.6kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%14g8.5kcal0.5g1g0.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g238kcal3.8g30.4g11g1.2g
Valittu annoskoko58g119kcal1.9g15.2g5.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g60kcal1g7.6g2.8g0.3g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131980