Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g14g5.5kcal0.1g1.3g0g0.4g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g7g27kcal1.1g5.3g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g77kcal2.4g16.2g0.4g2g
Valittu annoskoko58g39kcal1.2g8.1g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna29g19kcal0.6g4.1g0.1g0.5g
Arvot/100g100g66kcal2.1g14g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221970