Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka14g35kcal1.5g2.3g2.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Etikkapunajuuri 4.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g11g37kcal0.2g0.3g3.9g0g
Ranskankerma, Milbona9g27kcal0.2g0.3g2.8g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 1.5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g245kcal7g8g20.6g0.4g
Valittu annoskoko58g122kcal3.5g4g10.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g61kcal1.8g2g5.2g0.1g
Arvot/100g100g211kcal6g6.9g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388