Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 8.7g2kcal0g0.3g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Maito, Kevyt3.1g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g102kcal8g7.8g3.8g1g
Valittu annoskoko58g51kcal4g3.9g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g26kcal2g2g1g0.3g
Arvot/100g100g88kcal6.9g6.7g3.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661