Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 6.4g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 3.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%3.6g6.2kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 1.8g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Persilja 1.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g44kcal1.8g2.8g2.6g1.2g
Valittu annoskoko58g22kcal0.9g1.4g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g11kcal0.5g0.7g0.7g0.3g
Arvot/100g100g38kcal1.6g2.4g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110