Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 4.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g9g31kcal1.5g5.8g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g129kcal8.4g15g3.4g2.4g
Valittu annoskoko58g64kcal4.2g7.5g1.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna29g32kcal2.1g3.8g0.9g0.6g
Arvot/100g100g111kcal7.2g12.9g2.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413