Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 5.1g4.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu16g20kcal2.8g0.3g1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti5.9g11kcal0.2g0.7g0.8g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g7.8g8.6kcal1.4g0.2g0.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P10g5.9kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g118kcal9.6g8.8g4.8g0.8g
Valittu annoskoko58g59kcal4.8g4.4g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal2.4g2.2g1.2g0.2g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852