Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 166g369kcal29.1g0g28.3g0g
Paprika, punainen42g11kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto104g291kcal19.8g0g22.9g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 8.3g9kcal0.7g1.4g0g0.2g
Voitaikina Myllyn Paras 500g208g801kcal12.7g61.8g56.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g2983kcal126.4g134.2g215.4g10.4g
Valittu annoskoko570g1492kcal63.2g67.1g107.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna285g746kcal31.6g33.6g53.9g2.6g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295