Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 226g74kcal1.4g12.5g0.5g5.8g
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g150g519kcal37.6g89g3.3g16.2g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1320kcal95.6g210.6g8.8g54.4g
Valittu annoskoko570g660kcal47.8g105.3g4.4g27.2g
Annoskoko puolitettuna285g330kcal23.9g52.7g2.2g13.6g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250549