Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g19g75kcal0g18.5g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g46g412kcal0g0g45.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen17g120kcal0g0g13.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 25g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Grahamjauho 46g150kcal4.8g27.8g1g4.5g
Neljänviljanhiutale 13g41kcal1.3g7.2g0.4g1.4g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g52g215kcal1.6g47.1g2.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 187g50kcal6.2g5.8g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g42g233kcal2.7g23.7g1.7g0g
Raparperi 125g42kcal0.9g6.9g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g2736kcal40.4g274.2g133.2g15.2g
Valittu annoskoko570g1368kcal20.2g137.1g66.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna285g684kcal10.1g68.6g33.3g3.8g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044