Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.6g1.2g3.4g
Sokeri 64g260kcal0g64g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g302g118kcal10g9.3g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g38g256kcal0.4g0.4g28.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g2161kcal56.6g295.4g80.8g6.8g
Valittu annoskoko570g1080kcal28.3g147.7g40.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna285g540kcal14.2g73.9g20.2g1.7g
Arvot/100g100g190kcal5g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655