Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g15g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g7.5g11kcal1.1g1.1g0.3g3.6g
Vehnänalkio 3.7g14kcal1.1g1.2g0.4g0.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki278g155kcal23.6g13.9g0.6g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss75g26kcal0.7g3.1g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1049kcal99.2g74g38.2g15.4g
Valittu annoskoko570g524kcal49.6g37g19.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna285g262kcal24.8g18.5g9.6g3.9g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983