Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi19g1.9kcal0.3g0.3g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g84g17kcal0.8g2.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)28g19kcal0.4g4.2g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis56g63kcal12.4g0g1.7g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g271kcal28.6g14.6g10.4g0g
Valittu annoskoko570g136kcal14.3g7.3g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna285g68kcal7.2g3.7g2.6g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389