Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.7g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit188g32kcal3g4.1g0.4g3.6g
Parsakaali, pakaste, Apetit150g32kcal5g2.9g0g3.8g
Ruokakerma 5%, Valio75g49kcal1.1g3.1g3.7g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)150g105kcal16.5g3.8g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g472kcal53g28g16.2g14.8g
Valittu annoskoko570g236kcal26.5g14g8.1g7.4g
Annoskoko puolitettuna285g118kcal13.3g7g4.1g3.7g
Arvot/100g100g41kcal4.6g2.5g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604