Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 31g93kcal5.8g0.8g7.5g0g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g21kcal1.9g0g1.5g0g
Makaroni, tumma 75g270kcal10.1g49.3g2.3g4.4g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.5g7.3kcal0.3g0.4g0.5g0g
Soijarouhe, vaalea 15g58kcal5.8g7g0.3g1.5g
Atria kevyt jauheliha100g170kcal19g0g10g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g1376kcal88g126g52.6g16.2g
Valittu annoskoko570g688kcal44g63g26.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna285g344kcal22g31.5g13.2g4.1g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964