Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g437g149kcal0.9g31g1.3g7.9g
Voi, normaalisuolainen (Valio)44g315kcal0.3g0.3g35g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Kaurahiutale 53g196kcal7.6g29.9g3.8g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1141g1621kcal17.6g196.6g80.2g26.2g
Valittu annoskoko571g811kcal8.8g98.3g40.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna285g405kcal4.4g49.2g20.1g6.6g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320408