Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 9g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g115g32kcal0.7g6.8g0.2g2.9g
Parsakaali brokkoli 133g47kcal6.2g2.6g0.4g3.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka99g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Kiinankaali 97g19kcal1.5g2.2g0.3g0.9g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g11g19kcal0.3g4.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1141g270kcal20.4g36g2.4g17.6g
Valittu annoskoko571g135kcal10.2g18g1.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna285g68kcal5.1g9g0.6g4.4g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703