Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g146g197kcal24.8g0.7g10.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.5g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g61g214kcal4.3g49g0.4g0g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.2g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow58g47kcal2.4g7.6g0.5g1.8g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g58g198kcal1.2g1.7g20.4g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g7.3g1.8kcal0g0.6g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g2.9g10kcal0.3g1.5g0.3g0.3g
Ruokasuola jodioitu 1.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1141g1546kcal66.8g123.8g86.4g4.4g
Valittu annoskoko571g773kcal33.4g61.9g43.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna285g386kcal16.7g31g21.6g1.1g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457524