Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 91g805kcal0g0g91.1g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka90g23kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Kesäkurpitsa zucchini 450g81kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Tomaattimurska, 1 prk900g241kcal5.4g47.7g1.8g12.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g45g33kcal2g5.8g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2251g743kcal74.3g110.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g563g1576kcal106.9g0g123.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima270g1053kcal78.3g0g81g0g
Lasagnelevy Rainbow563g2065kcal78.8g399.5g17.4g16.9g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.2g0.9g2.6g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.8g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Sokeri 27g110kcal0g27g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11412g14261kcal726g1362g638.6g90.2g
Valittu annoskoko5706g7130kcal363g681g319.3g45.1g
Annoskoko puolitettuna2853g3565kcal181.5g340.5g159.7g22.6g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102282