Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 1201g1160kcal36.2g235.3g3.8g11.9g
Paistijauheliha 10%1201g2042kcal240.3g0g120.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g751g2102kcal142.6g0.2g165.2g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Maito, Kevyt2403g1105kcal76.9g115.3g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11412g12900kcal996g716g650.8g29g
Valittu annoskoko5706g6450kcal498g358g325.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna2853g3225kcal249g179g162.7g7.3g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598