Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2250g541kcal40.7g49.5g6.8g51.8g
Kasvisliemikuutio 59g178kcal5.6g7.9g13.7g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)450g383kcal4.5g15.8g31.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Aurajuusto450g1530kcal90g0g130.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11412g5398kcal288g170.2g366g113.8g
Valittu annoskoko5706g2699kcal144g85.1g183g56.9g
Annoskoko puolitettuna2853g1350kcal72g42.6g91.5g28.5g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251